twitterfb

Nunnin ja KonniaTaivaallinen musikaalikomedia 16.6.-19.8.2016
Nunnia ja Konnia - Sister Act

"Nunnien ja konnien pohjoismainen kantaesitys vyöryttää lavalle musiikin ilosanomaa ja naisenergiaa. Ensi-iltayleisön poikkeuksellisesti seisten antamat loppuaplodit kertonevat siitä, etten ollut ainoa, joka piti kokemastaan." - TS 24.6. / Annina Karhu
Lue koko Turun Sanomien arvostelu.

Nunnia ja Konnia perustuu samannimiseen Whoopi Goldbergin tähdittämään hittielokuvaan.  Vauhtiin ja vapauteen tottuneen yökerholaulaja Deloriksen elämä saa yllättävän käänteen, kun hän joutuu murhan silminnäkijäksi ja pakenee gangsterit kannoillaan.  Varsinaiset kommellukset kuitenkin alkavat, kun tuttu poliisi piilottaa hänet paikkaan, josta häntä ei varmasti löydetä: nunnaluostariin! Ankaran abbedissan vartioima luostarielämä järkkyy pahasti näiden kahden maailman kohtaamisessa, ja hupaisat käänteet seuraavat toisiaan. Deloris saa kuitenkin sisaret puolelleen ja kohta on koossa iloisten nunnien lyömätön joukko! Mutta kestääkö sisaruus luostarin paineet ja gangsterien ajojahdin?

Tämä hulvaton musikaalikomedia naurattaa, laulattaa ja jättää hyvän mielen pitkäksi aikaa.  Nunnia ja Konnia on täynnä mukaansa tempaavaa musiikkia: soulia, gospelia ja discoa. Sävellyksestä vastaa kahdeksankertainen Oscar-voittaja Alan Menken. Pääosassa nähdään Maria Lund ja mukana on myös upea gospelkuoro "iloiset nunnat" sekä live-orkesteri! Esityksen kesto n. 2,5 h.

Nunnia ja Konnia - Sister Act
Musiikki Alan Menken
Sanoitus Glenn Slater
Käsikirjoitus Cheri Steinkellner & Bill Steinkellner
Käsikirjoituksen lisämateriaali Douglas Carted Beane

Ohjaus Heikki Sankari
Suomennos Kristina Vanhvaselkä,  Jussi Vahvaselkä & Heikki Sankari
Musiikin sovitus Jussi Vahvaselkä
Kapellimestari Markus Länne
Koreografi Sami Vartiainen
Lavastus Niina Suvitie
Puvustus Kaarina Kopola
Maskeeraus ja kampaukset Petriina Suomela
Lavalla: Maria Lund, Satu Paavola, Tuija Piepponen, Lauri Ketonen, Annamari Karhulahti, Sofia Arasola, Suvi Salospohja, Annina Rubinstein, Martti Manninen, Hanna Silander, Pauliina Saarinen, Mikko Jokinen, Anssi Valikainen, Harri Helin, Sonja Pajunoja, Hilma Raussi, Maija Pihjalaoja, Kia Laitakari, Kaisla Ollila, Juuso Porekari ja Kenneth Mellin.
Bändi: Markus Länne, Petter Järvi, Kimmo Gröhn, Juha Keskinen, Ari Kataja, Jani Riihimäki, Ville Vihko/Timo Kajamies

Perustuu John Howardin käsikirjoittamaan Touchstone Pictures -elokuvaan "Sister Act".
Tekijänoikeuksia valvoo Music Theatre International New Yorkin puolesta Josef Weinberger ltd.